Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst en rondgang (Week van het Gebed)'
23jan 2015

Bijeenkomst en rondgang (Week van het Gebed)

Vrijdag 23 januari 2015 vanaf 19:00 uur.

Op vrijdag 23 januari a.s. staan de Rooms-Katholieke H. Theresia van Avila parochie, de vrijzinnige geloofsgemeenschap ‘Onze Roeping Getrouw’, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, stil bij de Week van Gebed voor de eenheid van kerken. Samen trekken ze deze avond van kerkgebouw naar kerkgebouw, om te delen wat hen bindt, namelijk het gebed tot God.

Op vrijdagavond 19.00 uur start de samenkomst in het kerkgebouw van de Rooms-Katholieke Parochie aan de Stationsweg 179 in Sliedrecht. Daarna vertrekken de deelnemers naar het kerkgebouw van de Nederlands Gereformeerde Kerk en van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap, om uiteindelijk te eindigen in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat. Omstreeks 20.30 uur worden de deelnemers daar verwacht. Bij slecht weer of gladheid blijft men in het gebouw aan de Stationsweg 179.

Met deze samenkomsten en de wandeling willen voornoemde kerken aandacht vragen voor het gebed om eenheid tussen kerken en christenen. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen en het zo ‘een lopend vuurtje’ te laten zijn.

Elk jaar belegt de Raad van Kerken in Nederland en de Evangelische Alliantie (EZ-EZA) in januari deze week. Dit jaar is de week van gebed van 18-25 januari a.s. Thema van deze week is: Dorst?

 

Contactinformatie:
Locatie: Zie tekst (meer locaties!)
Organisator: Gereformeerde Kerk Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!