Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimercafé'
02feb 2015

Alzheimercafé

Maandag 2 februari 2015 vanaf 19:30 uur.

Alzheimercafé: Wat is een zorgboerderij?

Op één van de mooiste plekjes in de Alblasserwaard biedt Zorgboerderij de Molenhoeve dagbesteding aan thuiswonende ouderen. Zij bieden activiteiten aan in verschillende ruimtes, waaronder de ontvangstruimte, tuinkas en hobbyruimte. Niets moet, hoewel zij in alle ontspannenheid mensen zullen stimuleren te genieten van alle mogelijkheden die het boerenleven biedt. Ook het helpen met verzorgen van dieren, het bereiden van de maaltijd behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de zorgboerderij? Kom dan maandag 2 februari naar het Alzheimer café. Gastspreker is Mw. Gerda van Beijnum, zorgboerin bij Zorgboerderij de Molenhoeve.

Het Alzheimercafé start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in gebouw De Reling. Voor vragen kunt u bellen of mailen met mevr. R. de Stigter.

Het Alzheimercafé is een veilige, laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun familie, vrienden, buren en voor vrijwilligers en beroepskrachten. Er wordt informatie en steun geboden en het werkt mee aan meer openheid over dementie.

Contactinformatie:
Locatie: in gebouw De Reling aan de Industrieweg 13
Organisator: mevr. R. de Stigter
Telefoonnummer: 0184-416729
Email:r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:www.welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!