Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Still Wave & Too Tangeled'
07feb 2015

Still Wave & Too Tangeled

Zaterdag 7 februari 2015 vanaf 20:00 uur.

Een heerlijke Indie/Rock avond waarbij de electronica geluiden niet geschuwd worden. Een heerlijke avond waarbij de voetjes van de vloer kunnen en de wilde haren los kunnen!

Still Wave is een Nederlands indie rock trio uit Utrecht in 2014 werd hun album door IndieXL uitgeroepen als 1 van de beste 5 indie albums van het popjaar 2014! Inmiddels hebben ze het volledige Nederlandse podiumcicuit al gehad en om de lijst compleet te maken komen ze nu JC Elektra aan hun lijstje toevoegen!

Too Tangled is een Rock/Electro duo uit België. Roeland Vandemoortele en Eva Buytaert vormden Too Tangled 5 jaar geleden, en brachten sindsdien maar liefst 3 albums uit ‘The magic got killed’ uit 2010 stond op nummer 1 in het fameuze Oor magazine in de underground top 5! Too Tangled wordt omschreven als sexy,catchy, en subtiel agressief. Er worden parallellen getrokken met bands als The Velvet Underground, Black Rebel Motor Cycle Club, The Raveonettes maar ze worden vooral geprezen voor hun ‘eigen frisse sound’. Met Too Tangled heeft Belgie weer een nieuw wapenfeit waarmee ze de Europes podia en festivals mee bestormen!

Entree voor deze avond is slechts 4 euro. De deuren gaan open om 20.00 uur!

 

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!