Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Roparunteam Samen Sterk organiseert ‘Ladies night’'
05mrt 2015

Roparunteam Samen Sterk organiseert ‘Ladies night’

Donderdag 5 maart 2015, van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Roparunteam 345 Samen Sterk van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid organiseert donderdag 5 maart as. een zeer gevarieerde ‘Ladies night’. Tussen 19.00 en 22.00 uur is iedereen welkom in de brandweerkazerne Sliedrecht, aan de Middeldiepstraat 44.
 
Programma Ladies Night
De ‘Ladies night’ is opgezet in 5 thema’s Culinair, Lijf en Leden, Fashion, Home & Lifestyle en Algemeen/Fun. Meer dan 20 standhouders hun producten soms gratis aan om te proeven, testen, uit te proberen of te kopen. Zo kan er geproefd worden van diverse gezonde smooties, kan er kleding, sierraden, sjaals, make-up, huidverzorgingsproducten en nagellak gekocht worden. Maar, er worden ook massages, demonstraties en workshops reanimatie, brand blussen en wijnproeven gegeven, evenals haar tips, kleur- en kledingadvies. Burgernet en Brand Veilig Leven zijn aanwezig en informeren u hoe u een bijdrage aan veiligheid kan geven. Altijd al op de voorpagina van een Glosy willen staan? Deze avond kan dat. RiCon fotografie maakt Cover foto’s, als je wilt met een stoere brandweerman erbij!
 
Entreekosten zijn € 10,= in de voorverkoop (via www.team345.nl acties) en € 12,50 aan de kassa. Voor de eerste 75 aanmeldingen staat een goed gevulde Goodie Bag klaar. De 50e en 75e aanmeldingen ontvangen een gratis ‘Coverfoto’ gemaakt door RiCon fotografie. Bij de entree staat een welkomstdrankje klaar.
 
Gooische Vrouwen Bingo
Gedurende de avond worden er diverse ronden van de Gooische Vrouwen Bingo gespeeld. Er zijn vele mooie prijzen te winnen. Deze prijzen zijn o.a. door alle deelnemende standhouders beschikbaar gesteld. Kaartjes voor de Bingo kunnen op de avond zelf gekocht worden.
 
Opbrengst voor strijd tegen kanker
Team 345 Samen Sterk haalt geld op voor de strijd tegen kanker. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de Roparun en wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt.
 
 

Contactinformatie:
Locatie: Brandweerkazerne Sliedrecht
Organisator: Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid
Email:roparun@vrzhz.nl
Website:http://www.team345.nl


Deel dit bericht met je vrienden!