Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst 'Samenwerken en Versterken''
02apr 2015

Bijeenkomst 'Samenwerken en Versterken'

Donderdag 2 april 2015 vanaf 15:30 uur.

Bijeenkomst 'Samenwerken en Versterken in Sliedrecht'
Donderdag 2 april 2015 organiseert Stichting Welzijnswerk Sliedrecht in het Griendencollege weer een bijeenkomst ‘Samenwerken en Versterken in Sliedrecht'. De bijeenkomst begint om 16:00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en duurt tot 18:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten en te genieten van een hapje en een drankje. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Tijdens de bijeenkomst wordt gekeken naar wat tot stand gekomen is sinds de eerste bijeenkomst met de presentatie van de 'Sociale kaart Sliedrecht' en de 'evenementenkalender’. Maar de deelnemers gaan vooral aan de slag: In subgroepen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de gezamenlijke deelprojecten. Twee conceptplannen liggen klaar  en vormen het uitgangspunt voor discussie en ontwikkeling. 

Er is ruimte om plannen en ideeën vanuit de eigen organisatie in te brengen, deze dienen wel tevoren op papier gezet te zijn. Ook zal het convenant 'Samenwerken en Versterken in Sliedrecht’ in het bijzijn van wethouder Hanny Visser-Schlieker worden ondertekend.
Een projectplan indienen of aanmelden voor de bijeenkomst kan door te mailen onder vermelding van de namen en e-mailadressen van de deelnemers (maximaal 2 personen per organisatie).

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 416729
Email: j.weterings@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!