Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sephiroth album release @ JC Elektra'
04apr 2015

Sephiroth album release @ JC Elektra

Zaterdag 4 april 2015 vanaf 20:00 uur.

De internationaal georiënteerde metal band Sephiroth brengt na jaren van wachten eindelijk de langverwachte nieuwe langspeler uit! De mannen van Sephiroth zijn meer dan 5 jaar bezig geweest om het nieuwe album op te nemen en te mixen, “Na jaren van experimenteren, oefenen en repeteren hebben we het maximale uit ons zelf gehaald” aldus Chris Both gitarist van Sephiroth. Op deze mooie avond zullen de heren bijgestaan worden door de opkomende metalband Ecocide.

Sephiroth, De band kende 10 jaar gelden zijn oorsprong in Sliedrecht inmiddels is de samenstelling her en der veranderd en zijn de mannen over Zuid-Holland uitgevlogen, het plezier is er niet minder om geworden ze maken nog steeds muziek omdat ze dat leuk vinden. Drummer Damien Kerpentier omschrijft het als volgt; “we zijn een vriendengroep die het leuk vinden om een stevige bak met herrie te maken”. Dat plezier is duidelijk terug te horen op het nieuwe album Uninvolved.

Absolute hoogtepunten voor de band waren de optredens die zij op uitnodiging gedaan hebben in Indonesië, ze werden onthaald als ware helden met zelfs een persconferentie, een bizar moment waar ze als band nog steeds trots op zijn. Nu met het nieuwe album Uninvolved staan ze klaar met een nieuw wapenfeit om de internationale successen een mooi vervolg te geven. Als je de heren vraagt wat willen jullie nog bereiken is het antwoord volgens Chris Both heel simpel; “Groter worden dan K3”.

Het voorprogramma op deze avond zal verzorgd worden door de jonge opkomende metal band Ecocide. De deuren gaan open om 20.00 uur, wees er vroeg bij want vol = vol. De entree bedraagt slechts 4 euro.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!