Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nationale Sportweek 2015'
18apr 2015

Nationale Sportweek 2015

Van zaterdag 18 april 2015 tot en met zaterdag 25 april 2015.

Op zaterdag 18 april vindt de aftrap van de Nationale Sportweek 2015 plaats op het Burgemeester Winklerplein met een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Voor de jongste jeugd van 6 tot 12 jaar wordt dan een voorronde van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren gehouden. De beste zestien deelnemers mogen door naar de grote landelijke finale in Dierenpark Amersfoort. Ook is er op het plein een standwerkerconcours waar twaalf professionele standwerkers uit de Alblasserwaard aan deelnemen. Wethouder Hanny Visser (Sport) zal de opening van de Nationale Sportweek verrichten.

Beweegtour In de week die volgt zal SOJS een beweegtour houden door Sliedrecht. Op de dinsdag, woensdag en donderdag is SOJS in verschillende wijken te vinden met leuke uitdagende activiteiten als het Sliedrechts Stoeprand Toernooi, het Sportplein en een voetbaltoernooi. Maar ook sportverenigingen, bedrijven, scholen zijn uitgenodigd om actief mee te doen aan de Nationale Sportweek. Op 24 april zullen de meeste Sliedrechtse basisscholen meedoen aan de Koningsspelen.

Leuk, gezond en gezellig Wethouder Hanny Visser is trots op het feit dat Sliedrecht meedoet aan de Nationale Sportweek: “Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Dat kan bij de vele sportverenigingen die we in ons dorp hebben, maar er zijn ook genoeg plekken om op eigen gelegenheid met elkaar te sporten en bewegen.”

Contactinformatie:
Locatie: divers, zie flyer
Website:www.sojs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!