Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kick-off Nationale Sportweek 2015'
18apr 2015

Kick-off Nationale Sportweek 2015

Zaterdag 18 april 2015 vanaf 13:00 uur.

Op zaterdag 18 april vindt de aftrap plaats van de Nationale Sportweek op het Burgemeester Winklerplein met een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Dit jaar doet de gemeente Sliedrecht voor het eerst actief mee aan de Nationale Sportweek. De gemeente en Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) hebben de handen ineengeslagen om een mooi programma neer te zetten. Wethouder Hanny Visser (Sport) zal om 13:00 uur de opening van de Nationale Sportweek verrichten.

Voor de jongste jeugd van 6 tot 12 jaar wordt een voorronde van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren gehouden. De beste zestien deelnemers mogen door naar de grote landelijke finale in Dierenpark Amersfoort. Ook is er op het plein een standwerkerconcours waar twaalf professionele standwerkers aan deelnemen. Dit is een officiële voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken. Kijk voor meer informatie op www.standwerker.nl.

Meer informatie over het programma van de Nationale Sportweek 2015 in Sliedrecht is te vinden op www.sliedrecht.nl en www.sojs.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Sliedrecht
Organisator: Gemeente en SJOS
Website:http:// www.sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!