Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatieavond over praktijkopleiding ‘t Plaatje'
29apr 2015

Informatieavond over praktijkopleiding ‘t Plaatje

Woensdag 29 april 2015.

Uit een enquête onder MKB-bedrijven in de maritieme maakindustrie is gebleken dat er in de regio Drechtsteden/Alblasserwaard/Werkendam interesse is in een praktijkopleiding voor onder andere (scheeps)metaalbewerking en hydrauliek. Op 29 april 2015 vindt een informatieavond plaats om deze bedrijven verder te informeren over de mogelijkheden om deze praktijkopleiding daadwerkelijk te realiseren.
 
Eerder was al duidelijk geworden dat op ’t Plaatje in Sliedrecht ruimte beschikbaar is gesteld om een praktijk- en theorieruimte in te richten, maar onder de voorwaarde dat collega-bedrijven hieraan zouden meedoen. Nu hiervoor interesse blijkt te zijn, is de komst van de praktijkopleiding een stap dichterbij.
 
Duidelijkheid bieden
Wethouder Hans Tanis: “Ik hoop op een hoge opkomst, zodat we gezamenlijk diverse scenario’s voor het realiseren van de praktijkopleiding kunnen verkennen. Bij voldoende draagvlak onder de MKB-bedrijven voor een specifiek scenario kunnen we vervolgstappen nemen om deze verder uit te werken. Ik vind het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen bieden over de haalbaarheid van het realiseren van een praktijkopleiding op ’t Plaatje.”

Contactinformatie:
Locatie: 't Plaatje Sliedrecht
Organisator: MKB Bedrijven


Deel dit bericht met je vrienden!