Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimercafé: Wie laat ú binnen?'
01jun 2015

Alzheimercafé: Wie laat ú binnen?

Maandag 1 juni 2015 vanaf 19:30 uur.

Alzheimercafé: Wie laat ú binnen?

Op 1 juni 2015  is Wijkagent Klaas Blokland onze gastspreker. Hij vertelt en laat zien hoe babbeltrucs werken. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: Er staat iemand voor de deur en u twijfelt over de goede bedoelingen van degene die aanbelt. Hoe herkent u dat iemand misbruik van u wil maken? Wat doet u als iemand een beroep op u doet en u voelt dat u twijfelt maar u wilt niet onaardig zijn? 

Als je geheugen je in de steek laat wil je dit niet altijd laten merken en ben je nog eerder geneigd iemand te helpen of binnen te laten. U laat bijvoorbeeld degene die zich voordoet als uw nieuwe buurvrouw binnen en als ze weg is mist u sieraden en geld uit uw portemonnee. U voelt zich bedrogen, boos, bang en onzeker. Hoe kunt u voorkomen dat dit gebeurt. Samen met de wijkagent gaan we hierover in gesprek en kunt u uw ervaringen delen en uw vragen stellen. De Sliedrechtse toneelgroep “Onder Ons” zal met een tweetal sketches het probleem in beeld brengen.

U bent van harte welkom op  maandag 1 juni in het Alzheimercafé. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in gebouw De Reling aan de Industrieweg 13. Voor vragen kunt u bellen met mevrouw R. de Stigter, tel. 0184-416729 op maandag en woensdag of mailen naar r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 416729


Deel dit bericht met je vrienden!