Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fundraising Feestavond'
26sep 2015

Fundraising Feestavond

Zaterdag 26 september 2015.

Na het succes van de vorige twee edities organiseren Tafelronde 140 Papendrecht & Lions club Alblasserwaard Souburgh voor de derde keer een gezamenlijk fundraising feestavond op zaterdag 26 september in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht.

Het thema van deze avond is “white with a touch of purple”. De volledige opbrengst van de avond zal ten goede komen aan KNGF Geleidehonden. Op het feest zijn er live optredens van Peter and his bad company, The Juke Box Boys en als hoofdact Beethoven Rocks. Beethoven Rocks is een topformatie die zowel in binnen- als buitenland optreden en een totaalbeleving verzorgen van muziek en show. De laatste keer dat zij hier in de regio hebben opgetreden was op het Baggerfestival in Sliedrecht van dit jaar.

Beethoven Rocks start rond 22.00u in de hoofdzaal. De andere zaal biedt volop mogelijkheden voor een goed gesprek onder het genot van een hapje en een drankje met wat rustigere muziek op de achtergrond van Peter and his bad company.

Kaarten voor deze geweldige avond zijn te koop voor € 35,- per persoon, maar er zijn ook nog enkele VIP-tafels beschikbaar. Wilt u kaarten kopen, of misschien toch wel een VIP-tafel, neem dan contact op met Dennis Groen (dennis.groen@gmail.com) van Tafelronde 140 Papendrecht.

Contactinformatie:
Locatie: De Lockhorst
Organisator: Tafelronde 140 Papendrecht & Lions club Alblasserwaard Souburgh


Deel dit bericht met je vrienden!