Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Introductie Muziekworkshop'
02nov 2015

Introductie Muziekworkshop

Maandag 2 november 2015 vanaf 19:00 uur.

Er is een nieuwe muziekdocent gevonden! Dus we kunnen weer van start met de muziekworkshops! Op maandag 2 november om 19:00 uur zal de introductieavond van de muziekworkshop plaatsvinden in jongerencentrum Elektra. Tijdens deze introductieavond kun je zien wat de workshop inhoud en zullen de groepen op basis van niveau worden ingedeeld.

De workshop bestaat uit de onderdelen zang, (bas) git...aar zowel elektrisch als akoestisch en drum. Ook kun je als band 1 uur begeleiding krijgen.

Na de introductie volgen er 10 lessen in een kleine groep. De muziekworkshops beginnen om 18.00 uur en lopen door tot 22.30 uur. Voor de jongste deelnemers is er ook de mogelijkheid, bij voldoende aanmeldingen, dit al in de middag te laten plaatsvinden. De eerste les start op maandag 9 november. De workshop wordt afgesloten met een eindpresentatie in de concertzaal van het jongerencentrum.

De kosten voor de gehele workshop bedraagt € 50,-- voor jongeren van 8 t/m 26 jaar en voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt de deelname € 65, --.

De workshops worden gegeven door de ervaren muziekdocent Eddy de Jong. In 1992 studeerde Eddy af aan Conservatorium Rotterdam als Popdocent. Naast zijn vele optredens, is hij als docent en bandcoach gaan werken bij de SKVR Popschool te Rotterdam. Hier heeft hij twintig jaar ervaring als docent opgedaan. Hoewel begonnen als bassist en zanger, kan Eddy inmiddels ook goed uit de voeten op gitaar, piano en drums. Hij is een zogenaamde multi-instrumentalist.

Meedoen? Dat kan door een email te sturen naar Henk van Griensven (henk@sojs.nl) of te bellen (0184-414273). De workshop wordt gegeven in Jongerencentrum Elektra.

Contactinformatie:
Locatie: Jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4
Organisator: SOJS
Telefoonnummer: 0184-414273
Email:henk@sojs.nl
Website:http://www.sojs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!