Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Het internet op in de Bibliotheek AanZet'
05nov 2015

Het internet op in de Bibliotheek AanZet

Van donderdag 5 november 2015 tot en met donderdag 5 mei 2016, van 17:15 tot 19:15 uur.

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Steeds meer instanties vragen u om zelfstandig zaken online te regelen. Dit en het zoeken van informatie op internet is niet voor iedereen gemakkelijk.

Voor wie niet handig is met computers, is dit een grote stap. De Bibliotheek AanZet organiseert daarom vanaf november 2015 op een vaste dag in de week in Sliedrecht, Bibliotheek Sliedrecht aan de Scheldelaan 1, de internetcursus voor digibeten: Het internet op.

Cursisten gezocht De Bibliotheek AanZet presenteert de minicursus Het internet op om mensen te bereiken die nog nooit op internet zijn geweest en hen te helpen met de eerste stappen op het web. In november start de cursus voor digibeten onder andere in Sliedrecht, Bibliotheek Sliedrecht aan de Scheldelaan 1.Deelnemers worden één op één begeleid door maatschappelijke stagiairs uit het voorgezet onderwijs, die vooraf een training hiervoor krijgen.

De kosten zijn € 1,50 per les (60 minuten). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden in de bibliotheek, via telefoonnummer 078 620 55 00 of per e-mail rjas@debibliotheekaanzet.nl. Let op, er is maar plek voor ca. 12 cursisten, dus meld u snel aan.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Sliedrecht
Organisator: De Bibliotheek AanZet
Email:sborger@debibliotheekaanzet.nl
Website:www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!