Alles over Sliedrecht...
19nov 2015

Politiek café Sliedrecht Debat

Donderdag 19 november 2015 vanaf 21:00 uur.

Voor de tweede keer wordt op donderdag 19 november 2015 het politiek café 'Sliedrecht Debat' gehouden in café Bij Boertie, Krommestoep 1b. De aanvang is 21.00 uur. De deur gaat om 20.30 uur open. U bent van harte welkom.

Debatleiders tijdens het politiek café 'Sliedrecht Debat' zijn de journalisten Erik de Bruin en Peter Donk.

Aanvankelijk stond er een datum begin november gepland, maar de meeste partijen kwam dat moment slecht uit vanwege de voorbereiding van de gemeentebegroting. Zodoende is het openbare debat verplaatst.

De opzet en opstelling van het 'Sliedrecht Debat' is deze keer anders, dan het eerste debat eind juni dit jaar. Er is een (ervarings)deskundigepanel bij betrokken. Aan het debat nemen VVD, SGP-ChristenUnie, PvdA, CDA en PRO Sliedrecht deel met hun fractievoorzitters. U wordt van harte uitgenodigd om te discussiëren en dus met de politici (en hun aanwezige achterban) in gesprek te gaan. De onderwerpen worden later bekendgemaakt.

Radio-opnamen
Het politiek café 'Sliedrecht Debat' wordt opgenomen. Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland gevestigd in Sliedrecht zendt het debat uit op zaterdag 21 november 2015 vanaf 19.00 uur. Café Bij Boertie en de debatleiders werken omniet aan het debat mee. Het geluid wordt betaald door de gemeente Sliedrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Bij Boertie, Krommestoep 1b
Website:www.sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!