Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Hollywood aan de Merwede'
21nov 2015

Hollywood aan de Merwede

Zaterdag 21 november 2015 vanaf 15:00 uur.

Crescendo’s jeugd presenteert: Hollywood aan de Merwede

Op zaterdag 21 november geven de twee jeugdorkesten van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht twee concerten met als thema ‘Hollywood aan de Merwede’. Onder leiding van dirigent Paul Langerman verzorgen de enthousiaste jonge muzikanten een programma vol met mooie en bekende filmmuziek.

Voor de pauze speelt het C-orkest en na de pauze komt het B-orkest aan bod. Begeleid door filmbeelden zullen de orkesten bekende filmmuziek uit bijvoorbeeld Pirates of the Caribbean, How to train your dragon, Tarzan en Brave spelen. Het zal zeker de moeite waard zijn om te komen luisteren!

De matineevoorstelling is om 15:00 uur (zaal open om 14:30 uur) en de avondvoorstelling begint om 19:30 uur (zaal open om 19:00 uur). Beide voorstellingen vinden plaats in Crescendo’s verenigingsgebouw C-12, Kerkbuurt 156 te Sliedrecht.

Terwijl de jeugdorkesten nog even hard oefenen, kunt u nu al kaarten reserveren om verzekerd te zijn van een plaats. Kaartjes kosten slechts EUR 3,- per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis komen luisteren. Voor meer informatie en reserveren kunt u terecht op www.crescendosliedrecht.nl.


 

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 156
Organisator: Muziekvereniging Crescendo


Deel dit bericht met je vrienden!