Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wat is Autisme?'
25nov 2015

Wat is Autisme?

Woensdag 25 november 2015 vanaf 19:30 uur.

Vandaag geeft gastspreker dhr. Patrick van Loocke (GZ psycholoog) uitleg over Autisme en aandachts- en concentratie stoornissen zoals ADHD en ADD.

Door middel van korte presentaties zullen vertegenwoordigers van de hulpverlenende organisaties CJG, de NVA en een docent van een zorgklas, zich aan u voorstellen. Na een korte pauze is er gelegenheid om, aan dit forum van deskundigen, uw vragen te stellen.
Deze avond is voorbereid met mantelzorgers die in het dagelijks leven met Autisme, ADHD of ADD te maken hebben. In overleg met hen en u willen we de samenwerking bevorderen en komen tot een ondersteunend aanbod voor de komende periode in samenwerking met organisaties, scholen, ouders, mantelzorgers en patiëntenverenigingen.

Een inloopspreekuurfunctie in Sliedrecht onder de naam Autisme café, deelgenotencontact, een praktische cursus met handvatten voor de dagelijkse praktijk of een vervolgbijeenkomst behoren dan tot de mogelijkheden.

Kom dus ook naar de bijeenkomst op 25 november 2015. U bent van harte welkom. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in de benedenzaal van gebouw De Reling aan de Industrieweg 13. Voor vragen kunt u bellen met mevrouw R. de Stigter, tel. 0184-416729 op maandag en woensdag of mailen naar r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: De Reling, Industrieweg 13
Email:r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:http://www.welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!