Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Winterfair Out of the Door'
27nov 2015

Winterfair Out of the Door

Vrijdag 27 november 2015, van 18:30 uur tot 22:00 uur.

Winterfair ‘OUT OF THE DOOR’ op 27 november in de Oude Uitbreiding!Op vrijdag 27 november van 18.30 tot 22.00 uur vindt in de wijk de Oude Uitbreiding te Sliedrecht de 2e editie plaats van Winterfair ‘OUT OF THE DOOR’. Ruim 55 deelnemers zullen vanuit hun voordeur of tuin tweedehands of zelfgemaakte goederen verkopen.

De organisatoren, Lida van Dijk, Marielle Stuij en Jeanette Mijnster nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan deze sfeervolle fair!Op de winterfair, die in 2014 voor het eerst plaatsvond in de Hugo de Grootstraat, is van alles te koop. Brocante – retro – boeken – speelgoed – kaarten – kleding – woonaccessoires; genoeg voor uzelf of om leuke cadeautjes te vinden voor de decembermaand.Na het succes van vorig jaar is de fair uitgebreid.

Dit jaar zullen de volgende straten deelnemen: Hugo de Grootstraat, achterzijde Adriaan Volkersingel, Johan Kraaijeveldstraat, Piet Heinstraat, Burgemeester Drijberplein, Oranjestraat en Piet Rijsdijkstraat te Sliedrecht. De deelnemers zullen te herkennen zijn aan hun verlichte tuinen en witte ballonnen!De organisatie van de fair hoopt dat dit initiatief de saamhorigheid in de wijk vergroot. “We merken nu al dat deelnemers elkaar opzoeken en plannen bedenken om hun straat tot een sfeervol geheel te maken. Echt superleuk!”, aldus de organisatie.

De bezoekers van de fair kunnen lekker snuffelen tussen de uitgestalde koopwaar van de enthousiaste deelnemers in bovengenoemde straten. In de Hugo de Grootstraat, bij nummer 72 en 74 zal door de organisatie van de fair een kraam ingericht worden waar u uzelf kunt warmen aan chocomelk en heerlijke oliebollen van Bakkerij Vlot!Vanwege gebrek aan parkeergelegenheid worden de bezoekers gevraagd zo mogelijk lopend of met de fiets te komen.Lijkt het u na het lezen van dit artikel leuk om mee te doen (en woont u zelf niet in een van deze straten)?

Er is nog de gelegenheid om u aan te melden via: winterfairoutofthedoor@outlook.com.De organisatie van de fair wil tot slot Drukkerij Van den Dool bedanken voor de sponsoring van het drukwerk. Ook de Gemeente Sliedrecht wordt hartelijk bedankt voor het ondersteunen van dit initiatief! Dus zet hem in uw agenda! 27 November 18:30-22 uur, OUT OF THE DOOR!

Contactinformatie:
Locatie: Hugo de Grootstraat en omgeving
Organisator: Organisatie Winterfair OUT OF THE DOOR
Email:winterfairoutofthedoor@outlook.com


Deel dit bericht met je vrienden!