Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alleengaanden kerstdiner'
22dec 2015

Alleengaanden kerstdiner

Dinsdag 22 december 2015 vanaf 17:00 uur.

Kerst is niet voor iedereen een tijd van gezellig samenzijn. Daarom organiseert de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht op 22 december speciaal voor alleengaanden een kerstdiner in het kader van 'Erbij in Sliedrecht'. Tijdens het diner, bestaande uit een heerlijk voor- hoofd- en nagerecht, (ook vegetarisch) is er gelegenheid om nieuwe contacten aan te gaan met tafel- en buurtgenoten, waaruit vriendschappen kunnen ontstaan.

Het kerstdiner vindt plaats van 17.00-20.00 uur (inloop v.a. 16.30) in gebouw De Reling, Industrieweg 13. De kosten bedragen € 5,00.

Het Rode Kruis heeft haar bus beschikbaar gesteld voor mensen met een rolstoel.

Aanmelden voor het kerstdiner kan door te bellen naar Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 0184-416729 of door een e-mail te sturen naar Welzijnswerk Sliedrecht. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en e-mailadres en geef aan of u vlees, vis of vegetarisch wilt eten. Vermeld ook of u gebruik wenst te maken van het vervoer van het Rode Kruis als u een rolstoel heeft. Wees er snel bij, want vol=vol!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds. Het Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Deze zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid om zo eenzaamheid te bestrijden.

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 416729
Email:info@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:http://www.welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!