Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimercafé: ” Als je naaste niet meer wil douchen“'
04jan 2016

Alzheimercafé: ” Als je naaste niet meer wil douchen“

Maandag 4 januari 2016 vanaf 19:30 uur.

Op 4 januari 2016 gaan we een dvd bekijken van Alzheimer Nederland over het thema “Als je naaste niet meer wil douchen”.
Als naaste van iemand met dementie loop je aan tegen vragen waarop geen pasklaar antwoord is. Moet je iemand dan toch onder de douche zetten? Hoe moet je omgaan met dit soort lastige situaties en hoe doen anderen dat?? Wat vind je zelf hierbij belangrijk? En moet je dit dan opleggen aan de ander?

Hierover gaan  we in gesprek met onze vaste gespreksleider mw. Mieke Kolk (psycholoog) en gastspreker mw. Suze Snoep (Geriatrieverpleegkundige bij het GOAC/Dementieconsulente bij Ketenzorg Dementie

Het Alzheimercafé is een veilige, laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun familie, vrienden, buren en voor vrijwilligers en beroepskrachten. Er wordt informatie en steun geboden en het werkt mee aan meer openheid over dementie.

U bent van harte welkom op  maandag 4 januari 2016 in het Alzheimercafé. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in gebouw De Reling aan de Industrieweg 13.

Ook kunt u bellen met de Alzheimertelefoon, tel. 0800-5088. Deze is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor hulp bij dementie.

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 416729
Email:r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!