Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Musical Wereldnieuws'
30jan 2016

Musical Wereldnieuws

Zaterdag 30 januari 2016 vanaf 19:30 uur.

Op zaterdag 30 januari a.s. voert de Musicalgroep Besoyen  in de kerkzaal de musical ‘Wereldnieuws’ op.

Dagelijks brengt de krant ’Wereldnieuws’, het nieuws bij de bewoners van Jeruzalem. De krantenjongens nemen ons mee naar Israel in de tijd van de Romeinen. Wat staat er in de kranten? “Wereldnieuws, Wereldnieuws…” roepen de krantenjongens. “Arrestatie bij de Olijfberg, Joden woest op Jezus, veel Joden in de stad voor het Pesachfeest”. Petrus wil het nieuws niet horen. Petrus is in de war. “Al die jaren voor..voor niks!” Hij begrijpt het niet.., maar hij gaat op zoek naar antwoorden. Misschien kan de krant “Wereldnieuws” hem daar bij helpen! Op zijn zoektocht ontmoet hij mensen die van dichtbij de kruisiging, dood en opstanding van dichtbij hebben meegemaakt. Maar Petrus worstelt ook met zich zelf. Was hij het niet die hoorde dat de haan kraaide…

De musical “Wereldnieuws” is gebaseerd op de bijbel met name het evangelie van Johannes. De musical speelt zich af in de dagen nadat Jezus van Nazareth is gekruisigd. Nieuws van toen wordt actueel gemaakt.

Kijk voor meer info op www.musicalgroepbesoyen.nl. De uitvoering begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden. Graag vooraf telefonisch of via email aanmelden bij Marjan Boer.

Contactinformatie:
Locatie: Middeldiepstraat 6 (hoek Oranjestraat)
Organisator: Marjan Boer
Telefoonnummer: 0184-415063
Email:marjanboer@xs4all.nl
Website:http://gksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!