Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimercafé: ”Mogelijkheden om er even uit te gaan“'
01feb 2016

Alzheimercafé: ”Mogelijkheden om er even uit te gaan“

Maandag 1 februari 2016 vanaf 19:30 uur.

Op 1 februari 2016  is mevrouw Corry Hoekwater, medewerkster seniorenopvang Stichting Waardeburgh, gastspreker in het Alzheimercafé. Seniorendagen worden aangeboden op verschillende dagen in de week. Mensen met een indicatie kunnen hiervoor in aanmerking komen. Het geeft ritme en structuur aan mensen die vaak niet meer alleen de hele dag thuis kunnen zijn. Er worden onder begeleiding activiteiten aangeboden zoals: spelletjes, de krant lezen, geheugentrainingen, gymmen, gezamenlijk een maaltijd bereiden etc. Doel van vrijwel alle activiteiten van de Stichting Waardeburgh is om de mensen zolang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Behalve dag-verzorging biedt deze stichting nog veel meer mogelijkheden voor ontmoeting, ontspanning, vervoer, verzorging en verpleging en kortdurende logeeropvang, plaatselijk en in de regio.

U bent van harte welkom op  maandag 1 februari 2016 in het Alzheimercafé. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in gebouw De Reling aan de Industrieweg 13. Voor vragen kunt u bellen met mevrouw R. de Stigter, tel. 0184-416729 op dinsdag en woensdag, of mailen.

Ook kunt u bellen met de Alzheimertelefoon, tel. 0800-5088. Deze is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor hulp bij dementie.

Het Alzheimercafé is een veilige, laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun familie, vrienden, buren en voor vrijwilligers en beroepskrachten. Er wordt informatie en steun geboden en het werkt mee aan meer openheid over dementie.

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0800-5088
Email:r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!