Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Op weg naar Pasen'
20mrt 2016

Op weg naar Pasen

Zondag 20 maart 2016 vanaf 18:00 uur.

Ik ga. Zet een stap naar de ander.

Sliedrecht. In de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (Middeldiepstraat/ hoek Oranjestraat) wordt in de komende week in verschillende diensten stilgestaan bij het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus. In al deze diensten gaat ds. Joost Schelling voor.

Op zondag 20 maart wordt om 18.00 uur m.m.v. Arjan Versluis (orgel) met teksten, zang en muziek stilgestaan bij de tocht van Jezus door Jeruzalem op Palmpasen: de Via Jeruzalem.

Op Witte Donderdag (24 maart - 19.30 uur) wordt een dienst gehouden waarin het Heilig Avondmaal wordt gevierd.
Het lijdensverhaal staat centraal in de dienst op Goede Vrijdag (25 maart - 19.30 uur). Er worden teksten gelezen en de Chr. Oratoriumvereniging Soli Deo Gloria zingt, onder begeleiding van André de Jager, de bekende koralen uit ‘de Mattheüs Passion’.
Op Stille Zaterdag (26 maart - 19.30 uur) wordt de nieuwe Paaskaars binnengebracht, als teken van de opstanding van Christus uit de dood, gedenken we onder doop en is er openbare geloofsbelijdenis.

Tenslotte staat de dienst op zondag 27 maart (09.30 uur) in het teken van de Opstanding. Aan deze dienst wordt meegewerkt door Allet Mudde (trompet) en is er kinderoppas (0 tot 5 jaar) en kindernevendienst (leeftijd basisschool).

De Gereformeerde Kerk nodigt de inwoners van Sliedrecht van harte uit om met haar het échte Paasfeest te vieren.

Contactinformatie:
Locatie: Middeldiepstraat / hoek Oranjestraat
Organisator: Gereformeerde Kerk Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!