Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Borduur- en plotterbeurs'
09apr 2016

Borduur- en plotterbeurs

Zaterdag 9 april 2016, van 09:30 uur tot 17:00 uur.

Bent u geïnteresseerd in computergestuurd borduren en/of creatief bezig zijn met een snijplotter? Dan mag u deze Borduur- en plotterbeurs niet missen !

De standhouders zorgen in de verschillende zalen voor een uitgebreid aanbod aan machines, toebehoren en materialen voor zowel het computergestuurd borduren als het werken met een snijplotter, aangevuld met softwaredemonstraties, plotter-workshops, patroontekenen, materiaal voor quilten en het vervaardigen van lingerie, lectuur en nog een heleboel andere aanverwante zaken. 

Het aanbod is echt te groot om het hier gedetailleerd te beschrijven. Naast het gevarieerde assortiment van de 'Borduurwereldbeurs' wordt er tijdens deze beurs extra accent gelegd op het snijplotteren. Niet alleen wat betreft de workshops, maar ook het aanbod aan machines, vinylsoorten en dergelijke zal een prominente plaats innemen. Ook voor plotteraars is deze beurs dus een 'must'.

Daarnaast is ook deze beurs natuurlijk weer een gezellige ontmoetingsplek. Veel borduur- en/of plotterhobbyisten kennen elkaar bij naam van de internetlijsten, facebook of mailen met elkaar. Onder de goede zorgen van Arie en zijn vriendelijke medewerkers zal in de foyer van De Lockhorst veel worden bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.

Nadere informatie over de workshops, de standhouders en de plattegrond van de zalen binnen De Lockhorst kunt u vinden op de website.

De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon. De toegang is gratis voor één begeleider per rolstoelgebruiker en voor kinderen tot 12 jaar.

Contactinformatie:
Locatie: Zalencomplex De Lockhorst, Sportlaan 1
Organisator: José Lempers
Website:http://www.borduurenplotterbeurs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!