Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst Samenwerken en versterken'
14apr 2016

Bijeenkomst Samenwerken en versterken

Donderdag 14 april 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Vrijwilligers zijn belangrijk voor elke vrijwilligersorganisatie. Hoe kan men ervoor zorgen dat mensen hun tijd willen (blijven) steken in de organisatie? Het goed regelen van zaken voor vrijwilligers is voor organisaties dé basisvoorwaarde om vrijwilligers succesvol hun 'ding' te laten doen. Goed regelen op papier, maar vooral in de praktijk!

In de bijeenkomst Samenwerken en versterken in Sliedrecht op donderdag 14 april 2016 worden diverse aspecten van het vrijwilligersbeleid belicht. Zo laat het Vrijwilligershuis Drechtsteden haar aanbod zien op het gebied van deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers en geeft het RHVO een presentatie over de gemeentebrede vrijwilligersverzekering, het Vrijwilligerspunt (SWS) over het keurmerk ‘Vrijwillige inzet: GOED GEREGELD!’ en de Sociale Dienst over armoede en de participatiewet in relatie tot vrijwilligerswerk.

De bijeenkomst ‘Samenwerken en versterken in Sliedrecht’ wordt gehouden op 14 april 2016 van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in het Griendencollege aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan 109 in Sliedrecht. Het is bedoeld voor alle vrijwilligersorganisaties die nieuwsgierig zijn naar hoe ze de inzet van hun vrijwilligers (nog) beter kunnen regelen. Of men al veel heeft geregeld, of juist nog weinig; iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie of aanmelden kan men contact opnemen met
Stichting Welzijnswerk Sliedrecht,  mevr. C. Brouwer, tel. 0184-416729
of mailen naar onderstaand mailadres.

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 416729
Email:c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!