Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'De Likt @ JC Elektra'
14mei 2016

De Likt @ JC Elektra

Zaterdag 14 mei 2016 vanaf 21:00 uur.

Dankzij het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams met me’ en hun nieuwe single 'Ja dat bedoel ik' bestormt deze band op het moment het Nederlandse clubcircuit en zijn ze uitgegroeid tot ware Rotterdamse cult helden. Ze stonden onlangs nog op het Noorderslag festival in Groningen waar zij een van de grote verassingen waren met hun rauwe mix van techno beats en rauwe Rotterdamse hiphop, door de liefhebber gezien als het beste van beiden.

Zo waren ze afgelopen jaar in de ochtend te gast bij het glazen huis waarbij het energie level vele malen hoger was dan een sterke bak expressie en het hele plein omver geblazen werd. Ook Matthijs van Nieuwkerk mocht tot zijn grote schrik in zijn programma DWDD kennis maken met deze energie explosie, niets lijkt ze nog tegen te houden om definitief Nederland te veroveren. Tot hun eigen verbazing kwam daar ineens een verzoek uit Zuid-Afrika overheen van niemand minder dan de man met de lange pet, Jack Parow, om een collabo op te nemen voor zijn nieuwe EP. Kort samengevat De Likt is aan, ze gaan hard en niets lijkt hen nog te kunnen stoppen.

Entree voor deze energie explosie bedraagt slechts 5 euro. Kaarten kunnen gereserveerd worden door je naam en aantal door te mailen naar jeroen@sojs.nl. Enige voorwaarde is wel om ze voor 21.00 af te halen bij de entree.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!