Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Duo Virtuoso presenteert Ode to the Orchestra'
04jun 2016

Duo Virtuoso presenteert Ode to the Orchestra

Zaterdag 4 juni 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Op 4 juni 2016 presenteert het reeds bekende orgel/pianoduo ‘Duo Virtuoso’ (Reinier Korver en Mark Brandwijk) tijdens een presentatieconcert hun nieuwe album ‘Ode to the Orchestra’. Het concert vindt plaats in de sfeervolle Grote Kerk in Sliedrecht.

De hele avond staat in het teken van de presentatie van de cd, waarop het duo in hun combinatie allerlei orkestmuziek van nieuw elan voorziet. Het concert start om 19:30 uur. Om 19:00 uur gaan de deuren open. Halverwege de avond is er een pauze waarin de bezoeker onder het geno t van een koffie en thee gezellig kan verpozen met alle gasten en musici.

Het concert is om ongeveer 21:30 uur afgelopen. Tijdens het concert is de nieuwe cd uiteraard ook verkrijgbaar. Op meeslepende wijze voert het duo u tijdens het concert mee langs muziek van Mozart, Elgar, Tchaikovsky en nog vele anderen. De meeste muziek is originele orkestmuziek, andere muziek heeft op een bepaalde manier een relatie met het orkest.

Het hoe en waarom hiervan hoort u tijdens het concert. In de Grote Kerk van Sliedrecht bevindt zich een geweldig mooi pijporgel. Dit instrument wordt tijdens het concert als het ware omgetoverd tot een orkest. Vleugel en orgel gaan in een originele mix tussen virtuoze en lyrische muziek samen het duel aan. Hartelijk welkom om deze muzikale hoogstandjes mee te komen maken.

De entree bedraagt slechts 10 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meekomen. U kunt van tevoren al reserveren voor goede plaatsen op www.markbrandwijk.nl

Contactinformatie:
Locatie: grote Kerk Sliedrecht
Organisator: Duo Virtuoso
Telefoonnummer: 0642234542
Email:l.k.korver@gmail.com
Website:http://www.markbrandwijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!