Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Feestelijke opening voetbalkooi'
08jul 2016

Feestelijke opening voetbalkooi

Vrijdag 8 juli 2016 vanaf 16:00 uur.

Vrijdag 8 juli opent wethouder Hanny Visser om 16:00 uur de voetbalkooi aan de P.C. Hooftlaan in Sliedrecht. Met de aanleg van deze sportplek gaat een wens van gemeenteraad, college en veel inwoners in vervulling. Na de opening volgt een leuk programma met een 'meet & greet' met spelers van het eerste elftal van v.v. Sliedrecht, partijtjes voetbal en veel gezelligheid.

Op 26 januari besloot de gemeenteraad om geld vrij te maken voor de voetbalkooi. De aanleg past binnen het uitvoeringsbeleid speel-, en sport- en ontmoetingsruimte, dat in mei is vastgesteld door de gemeenteraad. De komende vijf jaar gaat de gemeente alle sport- en speelplekken in Sliedrecht aanpakken om te zorgen dat ieder kind op een veilige en aangename manier in de eigen buurt kan spelen. Ook is er veel aandacht voor de ouders en ouderen zodat zij elkaar in de wijk kunnen ontmoeten.

Programma
De opening van de voetbalkooi wordt georganiseerd in samenwerking met v.v. Sliedrecht, zvv Sliedrecht, SOJS en de Sportraad. Wethouder Hanny Visser zal om 16.00 uur de officiële opening verrichten met het onthullen van een speciaal ontworpen bord met spelregels, die ervoor moeten zorgen dat het leuk is om met elkaar te spelen en de overlast beperkt blijft. Daarna vindt de 'Meet & Greet' plaats en gaan de voetbalpartijtjes van start.

Contactinformatie:
Locatie: Voetbalkooi aan de P.C. Hooftlaan
Organisator: Gemeente


Deel dit bericht met je vrienden!