Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie foto's van de Alblasserwaard'
09jul 2016

Expositie foto's van de Alblasserwaard

Van zaterdag 9 juli 2016 tot en met zaterdag 3 september 2016.

Een selectie uit intussen duizenden foto's van de hand van Nathalie de Winter, toegespitst op de regio Alblasserwaard, is te zien in het Sliedrechts Museum. Ook via de beamer zal een selectie van de foto's geprojecteerd worden op een groot scherm. Fotografe Nathalie woont in Sliedrecht en heeft vanuit verschillende optieken ervaring met fotograferen. Van 2008 - 2013 actief voor de camera met modellenwerk maar sinds 2012 ook actief achter de camera.

Aanleiding daartoe is een fervente hobby van haar. Ze wandelt in haar vrije tijd veel op allerlei wandelroutes in Nederland. Tevens is Nathalie actief op diverse social media met een eigen wandel en natuurpagina waar de gelopen routes worden gedeeld, ondersteunt door de gemaakte foto's tijdens zo'n wandeling. Dit om anderen te inspireren om er ook op uit te trekken de natuur in, want er is zo veel moois te ontdekken in ons eigen landje.

Als vrijwilligster van het wandelroute netwerk Drechtsteden controleert ze de route in de regio Sliedrecht 2x per jaar. De routes, gewoon dicht bij huis  in de Alblasserwaard, behoren ook nog altijd tot haar favorieten. Genieten van de natuur in alle jaargetijden met oog voor uitzichten en details. Een voorkeur voor landschapsfotografie en mooie luchten, maar ook het fotograferen van bloemen, vlinders en andere insecten behoren tot haar favoriete fotografie onderwerpen.

Krijgt u zin om ook nog meer van de natuur te ontdekken dan is er ruimschoots informatiemateriaal aanwezig van "De Natuur en Vogelwacht Alblasserwaard". Vanuit het bezoekerscentrum aan de Matenaweg in Papendrecht is ook het nodige materiaal beschikbaar gesteld voor deze expositie.

Voor het wandelen in de Alblasserwaard en de Drechtsteden zijn er folders en VVV wandelkaarten van het wandelroute netwerk De Drechtsteden verkrijbaar. Ook hierover meer informatie op de expositie.  www.drechtsteden.nl

Het museum is open op wo en za van 14:00 tot 17:00 uur

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 99
Organisator: Sliedrechts museum
Email:info@sliedrechtsmuseum.nl
Website:http://www.sliedrechtsmuseum.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!