Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zomerworkshops in de bieb'
28jul 2016

Zomerworkshops in de bieb

Donderdag 28 juli 2016, van 13:30 uur tot 15:30 uur.

Laat de creativiteit de vrije loop tijdens de zomerworkshops in de Bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1. De workshops vinden plaats op donderdag 28 juli en 25 augustus van 13:30 tot 15:30 uur en zijn los van elkaar te volgen.

Onder leiding van een professionele docente wordt in 2 uur een kunstwerk gemaakt dat te maken heeft met lezen en schrijven. Gezelligheid en een ontspannen sfeer staan voorop.

Men kan zich inschrijven bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht door te bellen naar tel. 0184-416729. Mailen kan ook: info@welzijnswerksliedrecht.nl. De kosten bedragen €2,50 per deelnemer per workshop. Dit is inclusief alle benodigde materialen en koffie/thee. De workshops worden georganiseerd door ‘Erbij in Sliedrecht’ in samenwerking met de Bibliotheek Aanzet.

‘Erbij in Sliedrecht’ is een enthousiaste werkgroep met vertegenwoordigers van ASVZ, de Bibliotheek AanZet, Gemiva-SVG, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, United by Music, Yulius en De Zonnebloem die samen staan voor een dorp waarin iedereen kan meedoen.

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!