Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wandelen door Sliedrecht met historicus dhr Wout van Rees'
11aug 2016

Wandelen door Sliedrecht met historicus dhr Wout van Rees

Donderdag 11 augustus 2016, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Op donderdag 11 augustus 2016 wordt er een wandeling georganiseerd door de werkgroep 'Erbij in Sliedrecht' in het centrum van Sliedrecht van 10:00 uur tot 12:00 uur. Voor hen die rolstoelafhankelijk zijn, zorgt Rivas Zorggroep voor vrijwilligers om de rolstoel te duwen. Deelname is gratis.

Om 10:00 uur wordt gestart met koffie in het restaurant van Waerthove aan de Kerkbuurt 200. Dhr. Wout van Rees van de Historische Vereniging Sliedrecht neemt de deelnemers mee langs een aantal bekende en minder bekende plaatsen in Sliedrecht en zal onderweg het een en ander hierover vertellen. Om ongeveer 11:30 uur zal men de wandeling beëindigen bij de Inloop Sliedrecht, waar ter afsluiting nog iets met elkaar gedronken wordt.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor deelname bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht door te bellen naar tel. 0184-416729. Mailen kan ook: info@welzijnswerksliedrecht.nl. De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door de Historische Vereniging Sliedrecht.

'Erbij in Sliedrecht' is een enthousiaste werkgroep met vertegenwoordigers van ASVZ, de Bibliotheek AanZet, Gemiva-SVG, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, United by Music, Yulius en De Zonnebloem die samen staan voor een dorp waarin iedereen kan meedoen.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 200
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-416729
Email: info@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!