Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Speuren naar Dummie de Mummie'
16aug 2016

Speuren naar Dummie de Mummie

Van dinsdag 16 augustus 2016 tot en met zaterdag 20 augustus 2016.

In de zomervakantie is er van alles te doen in jouw Bibliotheek AanZet. Van 16 t/m 20 augustus organiseert de Bibliotheek Sliedrecht de Dummie de Mummie dagen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. In deze week zijn er allemaal leuke activiteiten gebaseerd op de razendpopulaire boekenserie van Tosca Menten over Goos Guts en zijn vriendje Dummie de Mummie. De activiteiten zijn tijdens de openingstijden. Klik daarvoor hier: http://www.debibliotheekaanzet.nl/klantenservice/openingstijden/bibliotheek-sliedrecht.html

Ga in de Bibliotheek op zoek naar Dummie de Mummie en zijn vrienden. Vind jij ze in de boeken en de catalogus? Of speel het extra grote Dummie de Mummie kwartetspel. Ben jij fan van puzzelen? Dan daagt de bilbiotheek je uit om de superuitdagende hiërogliefen woordzoeker te ontcijferen. Als je liever creatief bezig bent, kan je een gave kleurplaat maken óf jouw eigen Dummie de Mummie poppetje in elkaar zetten. En als je dan nog niet genoeg hebt van Dummie de Mummie (en dat heb je natuurlijk nooit!) dan kan je ook nog lezen uit de echte Dummie de Mummie boeken van Tosca Menten of één van de verfilmingen kijken op DVD.

Kom gezellig langs. Er staat drinken en iets lekkers klaar. En aan het eind van de week worden alle antwoordbladen verzameld. Wie weet win jij dan wel een mooie prijs.

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: de Bilbliotheek Aan Zet
Telefoonnummer: 078 620 55 00
Website:www.debibliotheekaanzet.nl/klantenservice/openingstijden/bibliotheek-sliedrecht.html


Deel dit bericht met je vrienden!