Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start conversatielessen Engels met oefenles'
07sep 2016

Start conversatielessen Engels met oefenles

Woensdag 7 september 2016 vanaf 09:00 uur.

De conversatielessen Engels starten weer in september. Er wordt op diverse niveaus les gegeven. Voorafgaand aan het lesseizoen wordt eerst een 'open les' gehouden waar iedere belangstellende welkom is. Dit vindt plaats op woensdag 7 september om 9.00 uur in gebouw De Reling aan de Industrieweg 13.

Na het volgen daarvan kan men beslissen op welk niveau men wilt deelnemen. Bij twijfel over het niveau kan men zich voorafgaand aan de open les telefonisch laten adviseren door de docente. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 0184 - 416729 of per email via info@welzijnswerksliedrecht.nl. Hierna kan men zich definitief inschrijven.

De lessen Engels vinden wekelijks plaats op de woensdagochtend van september 2016 tot en met mei 2017. Iedereen vanaf 23 jaar kan aan de lessen deelnemen. De lessen bestaan voornamelijk uit luister- en spreekoefeningen, en natuurlijk is er ook het nodige huiswerk aan verbonden. De deelnemers dienen een tekst- en oefenboek aan te schaffen waarbij het benodigde luistermateriaal is inbegrepen. De cursus Engels kost € 176,00 per seizoen.

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 - 416729
Email:info@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:http://www.welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!