Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Mandela tekenen'
15sep 2016

Workshop Mandela tekenen

Donderdag 15 september 2016, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Een workshop Mandala tekenen door Lenie Loomeijer
Mede door het razendpopulaire 'kleuren voor volwassenen' zijn de Mandala's niet meer weg te denken. Op donderdag 15 september geeft Lenie Loomeijer een workshop Mandala tekenen in de Bibliotheek Sliedrecht van 14.00 tot 16.00 uur.

Wat is een Mandala?
Het woord 'Mandala' komt uit het Sanskriet (een oude Indiase taal) en betekent 'magische cirkel' en 'veilige ruimte'.
Binnen deze ruimte kan iedereen zichzelf vrij bewegen. De cirkelrand kan je zien als een soort hulpmiddel om je eigen wereld te onderzoeken. Zo kan de Mandala voor jou als maker van grote waarde zijn bij de ontwikkeling van jouw persoonlijkheid.
Bij het tekenen van een Mandala gaat het erom dat je jouw kleine cirkel in zekere zin in overeenstemming brengt met het grote universum en zo bewust te worden van jezelf.

Maar naast deze hogere betekenis heeft het tekenen van Mandala's vooral een hele ontspannende werking. En je hoeft niet over een enorm tekentalent te beschikken om er eentje te kunnen maken. Alles is goed!

De workshop
Het thema van deze workshop is 'Herfst'. Met dit seizoen in het vooruitzicht worden veel mensen al somber vanwege de regen, wind en grauwe dagen. Maar de herfst heeft ook prachtige kleuren. En die verwerk je tijdens deze workshop in een mooie geometrische Mandala.

Praktische informatie
Datum: donderdag 15 september
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Sliedrecht
Entree: €12,50. Aanmelden bij de balie van de Bibliotheek

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!