Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sliedrechts Muziekfestival'
17sep 2016

Sliedrechts Muziekfestival

Zaterdag 17 september 2016, van 19:00 uur tot 01:00 uur.

Op het terrein van VV Sliedrecht vindt op 17 september het Sliedrechts muziekfestival plaats. Er is Nederlandstalige muziek te horen van Andre Hazes jr., feestzanger Henk Dissel, Ronny Ruysdael, de voormalige zanger van de legendarische band de Sjonnies, Pascal Redekker en de DJ’s Bas-Jan Munten en Robin-S. De toegang bedraagt €15,– in de voorverkoop en aan de deur €18,–. Kaarten kunnen worden afgehaald bij vv Sliedrecht, muziekcafé Candlelight en Today Jeans & Fashion. 

Henk Dissel
Henk is inmiddels verkozen tot de populairste feestzanger van Nederland. Met hits als Stap voor stap, Een bom & een lange nacht is hij niet meer weg te denken uit de feestindustrie.

Ronnie Ruysdael
Voormalig zanger van de legendarische Sjonnies. Ronnie is solo verder gegaan, maar zorgt nog steeds voor de ouderwets gezellige Sjonnies sfeer. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen.

Pascal Redeker
Feestzanger & gangmaker Pascal Redeker is o.a. bekend van de hits Dansen tot de zon opkomt en Kijk om je heen. Pascal is winnaar van de populairste party artiest 2012 en finalist van het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen. 

Bas-jan Munten
Deze TopDj staat voor 100% feestgarantie op elk evenement.

Robin-S
Bekende feest Dj bij de Candlelight (Sliedrecht) en Country Club (Renesse)

 Meer informatie over het muziekfestival is te vinden op www.muziekfestivalsliedrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: terrein van VV Sliedrecht
Organisator: vv Sliedrecht, muziekcafé Candlelight en Today Jeans & Fashion
Website:http://www.muziekfestivalsliedrecht.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!