Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kom erbij en wandel mee'
22sep 2016

Kom erbij en wandel mee

Donderdag 22 september 2016, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Op donderdag 22 september 2016 wordt er opnieuw een wandelinggeorganiseerd door de werkgroep ‘Erbij in Sliedrecht’ in het centrum van Sliedrecht van 10:00 uur tot 12:00 uur. Voor hen die rolstoelafhankelijk zijn, zorgt Rivas Zorggroep voor vrijwilligers om de rolstoel te duwen.

Om 10:00 uur wordt gestart met koffie in het restaurant van Waerthove aan de Kerkbuurt 200. Dhr. Wout van Rees van de Historische Vereniging Sliedrecht neemt de deelnemers mee langs een aantal bekende en minder bekende plaatsen in Sliedrecht en zal onderweg het een en ander hierover vertellen. Om ongeveer 11:30 uur zal men de wandeling beëindigen bij de Inloop Sliedrecht, waar ter afsluiting nog iets met elkaar gedronken wordt.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor gratis deelname bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht door te bellen naar tel. 0184-416729. Mailen kan ook: info@welzijnswerksliedrecht.nl. De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door de Historische Vereniging Sliedrecht.

‘Erbij in Sliedrecht’ is een enthousiaste werkgroep met vertegenwoordigers van ASVZ, de Bibliotheek AanZet, Gemiva-SVG, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, United by Music, Yulius en De Zonnebloem die samen staan voor een dorp waarin iedereen kan meedoen.

Bijschrift foto:
Donderdag 11 augustus jongstleden kon de wandeling van ‘Erbij in Sliedrecht’ helaas niet doorgaan vanwege het slechte weer.  Als alternatief zorgde Wout van Rees van de Historische Vereniging Sliedrecht voor een leuke en interessante fotopresentatie over Sliedrecht. Na afloop werd er nog gezamenlijk een hapje en drankje gedronken, gesponsord door de Jumbo Kerkbuurt.

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 416729


Deel dit bericht met je vrienden!