Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kom erbij Festival'
24sep 2016

Kom erbij Festival

Zaterdag 24 september 2016, van 11:00 uur tot 15:00 uur.

Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseert Erbij in Sliedrecht het Kom erbij Festival op 24 september 2016 op het Winklerplein van 11:00 tot 15:00 uur. Het festival staat open voor alle inwoners van Sliedrecht. Het is een gezellig uitje, en bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Erbij in Sliedrecht roept iedereen op om de verbinding te maken. Door mee te doen aan een van de vele activiteiten. Zelf, of samen met iemand uit je omgeving. Bijvoorbeeld iemand met een klein sociaal netwerk of iemand die last heeft van eenzaamheid.

In de grote tent kan men elkaar onder het genot van een hapje en drankje ontmoeten. Blijf je wat langer? Dan kun je gezellig mee lunchen. Tegelijkertijd zijn er informatiekramen waar men alles te weten kan komen over het verenigingsleven, het vrijwilligerswerk etc. in Sliedrecht. Amivedi is hierbij ook aanwezig.

Erbij in Sliedrecht heeft het initiatief genomen om dit evenement te organiseren omdat zij zich inzet voor de strijd tegen eenzaamheid. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden.

Contactinformatie:
Locatie: het Winklerplein
Organisator: Erbij in Sliedrecht
Website:http://www.samentegeneenzaamheid.nl


Deel dit bericht met je vrienden!