Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Peuter- en kleuterviering in Gereformeerde kerk'
09okt 2016

Peuter- en kleuterviering in Gereformeerde kerk

Zondag 9 oktober 2016 vanaf 15:30 uur.

In de Week van de Opvoeding (van 2 tot 9 oktober) organiseert de Gereformeerde Kerk Sliedrecht op zondagmiddag 9 oktober a.s. om 15.30 uur weer een speciale viering gericht op kinderen van 2 tot en 6 jaar.

"Een feest voor mijn kind om mee te maken, maar zelf geniet ik er ook enorm van om mijn kind zo bezig te zien”, sprak een van de ouders vorig jaar. “Een viering die niet over de hoofden van kinderen gaat en hen volwaardig in de kerkdienst aanspreekt", aldus ds. Joost Schelling.

Natuurlijk is elke leeftijd van harte welkom maar de viering is helemaal gericht en afgestemd op de peuters en kleuters.

De laatste jaren bleek deze dienst zo laagdrempelig en feestelijk te zijn, dat ook (klein)kinderen van buiten de eigen gemeente en van buiten Sliedrecht de viering bezochten. In de dienst wordt er gezongen, gespeeld, geluisterd en gebeden en dat alles op het niveau van deze kinderen zelf. Het thema is deze keer ‘Contact’ en sluit aan bij het overkoepelende thema van de Week van de Opvoeding.

Er is muzikale begeleiding van Judith Schep (piano) en Enrico Vastenhout (trompet) en na afloop van de dienst (ca. 16.15 uur ) is er drinken met wat lekkers voor de kinderen.

Contactinformatie:
Locatie: Middeldiepstraat 6 / hoek Oranjestraat
Organisator: Gereformeerde Kerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 41 12 45
Website:http://gksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!