Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sliedrechts Herfsttoernooi (Schaken)'
17okt 2016

Sliedrechts Herfsttoernooi (Schaken)

Maandag 17 oktober 2016, van 10:00 uur tot 16:30 uur.

Vandaag zal het 1e Sliedrechts Herfsttoernooi worden gespeeld als opvolger van de bekende Witten Haen toernooien.

In de herfstvakantie zal Sliedrecht op 17 oktober a.s. het eerste toernooi in de nieuwe cyclus organiseren. SC Dordrecht zal in de kerstvakantie het traditionele Hoogendoorntoernooi organiseren en in de voorjaarsvakantie neemt PASCAL het stokje over.

De formule van de toernooien zal in grote lijnen gelijk zijn: 7 ronden rapid, ingedeeld in groepen naar sterkte. Iedere vereniging zal de verdere uitvoering naar eigen inzicht invullen. De toernooien zijn voor iedereen toegankelijk, zowel toppers als huisschakers zullen er een plaats kunnen vinden. Ook voor jeugdschakers is het toernooi een mooie gelegenheid om in de vakantie een gezellig toernooi te kunnen spelen.

Zoals vermeld zal dus het eerste toernooi volgens de nieuwe formule plaatsvinden in Sliedrecht, met als naam “Eerste Sliedrechtse Herfsttoernooi”. Het toernooi wordt gespeeld in het thuishonk van SV Sliedrecht, Aktiviteitencentrum “De Havik” aan de Thorbeckelaan 110. Bij de speelzaal en in de directe omgeving is volop parkeerruimte en voor invaliden is er parkeerplaats voor de deur.

Er worden 7 ronden rapid gespeeld en het speeltempo bedraagt 20 min. p.p.p.p. Deelnemers worden opgedeeld in groepen naar sterkte. Deelname kost slechts 5 euro en in de middagpauze zullen er aan de deelnemers broodjes en soep worden verstrekt.

De start is om 10.00 uur en de zaal is open vanaf 9:30 uur. De prijsuitreiking zal tegen 16:30 uur plaatsvinden. Er zijn prijzen in natura voor de eerste 3 per groep.

Aanmelden, bij voorkeur per e-mail, bij Mark van Hulst: wedstrijdleider@schakendsliedrecht.nl o.v.v. rating en vereniging, of eventueel telefonisch: 06-42943348. Er is plaats voor maximaal 60 deelnemers, dus wees er snel bij!

Contactinformatie:
Locatie: Aktiviteitencentrum De Havik aan de Thorbeckelaan 110
Organisator: Mark van Hulst
Telefoonnummer: 06-42943348
Email:wedstrijdleider@schakendsliedrecht.nl
Website:http://www.schakendsliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!