Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijbelweek met voor iedereen wat'
17okt 2016

Bijbelweek met voor iedereen wat

Van maandag 17 oktober 2016 tot en met zondag 23 oktober 2016, van 19:30 tot 09:00 uur.

De jaarlijkse Bijbelweek wordt komende herfstvakantie (17-23 oktober) weer georganiseerd. De locatie voor alle activiteiten is het ijsbaanterrein. Hier worden twee grote en enkele kleine tenten opgebouwd, waar alle activiteiten zullen plaatsvinden. Iedereen is welkom.

Eerste activiteit
Maandagavond 17 oktober
is de tent vanaf 19.30 uur open voor de eerste activiteit. De avond zal duren van 20.00 – 21.30 uur. Met elkaar denken we na over het thema ‘Aan tafel’. Als je aan tafel mag, mag je erbij horen. Zo gaat dat. In de Bijbel gaat het ook over ‘aan tafel’. De Heere Jezus nodigt ons uit om bij Hem te komen. Mag ik aan tafel schuiven? Wat staat er op tafel? Daar gaan we het over hebben deze avond. Voor en na het programma is er gelegenheid voor koffie/thee en ontmoeting.

Voor kinderen
Voor de kinderen uit groep 1 t/m 6 is er de KinderBijbelWeek. Dinsdag en woensdag is er een afwisselend programma van zingen, toneelstuk, kletsen en knutselen. Donderdag staat er een spelletjesmorgen en pannenkoeken eten op het programma. Alles staat in het teken van het thema ‘Aan tafel!’. De tent is open vanaf 9.15 en het programma duurt van 09.30 tot 11.45 uur. Op donderdag zijn ook ouders en belangstellenden welkom om 12.00 uur, om met elkaar de week af te sluiten en het laatste deel van het toneelstuk te kijken.

Voor tieners
Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn ook de tieners welkom voor de TienerBijbelWeek. Deze wordt georganiseerd voor tieners uit groep 7/8 van het basisonderwijs en klas 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs. Dinsdag duurt het programma van 13.30-20.30 uur, woensdag van 13.30-21.00 uur, donderdag van 13.30-21.15 uur. Het beloofd een super leuk programma te worden met o.a. De race van je leven, Ben jij de mol? en Roomsescape.

Ladies Night
Dinsdagavond
18 oktober zijn alle vrouwen van Sliedrecht uitgenodigd voor de Ladies Night. Onder het genot van een heerlijke high tea denken we na over de kracht van gebed rond het thema ‘De biddende vrouw’. Als vrouw komt er vaak veel op je af, er wordt veel van je gevraagd door bijvoorbeeld gezin, werk, familie, de buurt. Hoe houd jij alle ballen in de lucht? Welkom van 20.00-22.00 uur.

Senioren
Woensdagmiddag 19 oktobe
r gaat de tent om 14.15 uur open voor de zangmiddag voor senioren. Het programma duurt van 14.30 – 16.15 uur. Onder leiding van Gijs Zonnenberg zingen we psalmen en liederen. Rianne Stouten zal stilstaan bij het thema ‘Aan tafel!’. Alle senioren en zij die zich nog wat jonger voelen maar van zingen houden, zijn welkom om mee te zingen en/of te luisteren.

Volleybaltoernooi
Woensdagavond 19 oktober
start om 20.00 uur een volleybaltoernooi. Wie aan deze sportieve uitdaging mee wil doen, kan zich opgeven in groepjes van 6 of individueel bij rutger.braaksma@gmail.com.

Ontbijt voor mannen
Vrijdagochtend 21 oktober
start al vroeg het ontbijt speciaal voor de mannen van Sliedrecht. Van 6.30 – 9.00 uur wordt tijdens een stevig ontbijt nagedacht over de kracht van gebed, met het thema ‘De biddende man’. Wat komt er op de man af en hoe blijft hij daarbij staande?  Eerder vertrekken vanaf het ontbijt vanwege verplichtingen elders is uiteraard mogelijk.

Themadienst
Als afsluiting van de week vindt op zondag 23 oktober om 10.45 uur een themadienst plaats in de Grote Kerk (hoek Kerkbuurt/Stationsweg). De dienst zal worden geleid door ds. L.W. den Boer. Na afloop is er tijd voor ontmoeting, koffie en een broodje. Er is kinderoppas aanwezig.

Iedereen is van harte welkom om een of meerdere activiteiten te bezoeken. Toegang tot alle programma’s is gratis. Heeft u geen vervoer of vindt u/jij het spannend om alleen naar een activiteit te komen, neem dan gerust contact op via ics@echtbelangrijk.nl of 06-54247411. Alle informatie is ook na te lezen op www.echtbelangrijk.nl.

Contactinformatie:
Locatie: IJsbaanterrein
Organisator: Hervormde gemeente
Telefoonnummer: 0654247411
Email:ics@echtbelangrijk.nl
Website:http://www.echtbelangrijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!