Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bluesnacht met o.a.Ray Bonneville'
22okt 2016

Bluesnacht met o.a.Ray Bonneville

Zaterdag 22 oktober 2016, van 21:00 uur tot 02:00 uur.

Zaterdag 17 oktober is er in Elektra weer de jaarlijkse bluesnacht. Dit keer spelen Ray Bonneville, Flavium, The Veldman Brothers en Home. De avond begint om 21:00 en de toegang is: € 15,-. De voorverkoop is al gestart,bij Eric Steckel: www.facebook.com/events/663745190447189/

Ray Bonneville(USA):

Ray Bonneville is een Frans-Canadees-geboren, Amerikaanse singer/songwriter met een stijl die vergelijkingen oproept met artiesten als JJ Cale en Daniel Lanois. Deze van oorsprong Canadese Texaanse wereldburger, vroeger ooit eens piloot, heeft zijn plek gevonden en gooit hele hoge ogen met zijn blues doordrenkte liedjes over de zelfkant van de maatschappij. Zijn foot-stomping benadrukt het ritme, waardoor de groove nog dieper binnenkomt bij het publiek.

Flavium:

Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Sinds 1969 is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land en onder andere Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. Wie denkt dat blues vrij statisch is komt bedrogen uit want deze band swingt als geen ander. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues, het komt allemaal langs tijdens een optreden en werd vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s.

The Veldman Brothers:

The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (toetsen, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums. Vier (stief)broers zijn het. Alle vier met een bak aan ervaring, maar vooral nog altijd met evenveel beleving, passie, energie en enthousiasme voor de blues en aanverwante stijlen.

Home:

Onder begeleiding van Sliedrecht Henk van Zeijst zorgt deze band voor de nodige blues!

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: JC Elektra
Telefoonnummer: 0184-414273
Email:info@elektra-sliedrecht.nl
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!