Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert “Oost, West, Thuis best” met Crescendo's A-orkest en Crescendo Feestband'
22okt 2016

Concert “Oost, West, Thuis best” met Crescendo's A-orkest en Crescendo Feestband

Zaterdag 22 oktober 2016 vanaf 19:30 uur.

Op zaterdagavond 22 oktober gaan de deuren van Crescendo's verenigingsgebouw C-12 open voor een avondje spectaculaire muziek en gezelligheid tijdens het concert “Oost, West, thuis best!”. Het programma belooft zeker de moeite waard te worden om te komen luisteren. De toegang is gratis.

Om 19:30 uur gaat de zaal van verenigingsgebouw C-12 aan de Kerkbuurt 156 in Sliedrecht open en staat de gratis koffie en appeltaart klaar. Om 20:15 uur trapt Crescendo's A-orkest onder leiding van dirigent Willem van Zee het muzikale programma af met een gaaf nieuwe repertoire. Het orkest speelt o.a. de spectaculaire muziek van "How to train your dragon" en "Tin Tin". Na de pauze maakt het A-orkest plaats voor de Enige Echte Crescendo Feestband. Van Top-40 tot Tiroler muziek, niets is de gek voor deze band.

Het belooft een hele leuke avond te worden vol met gave muziek en gezelligheid. Plaatsen in de zaal zijn beperkt; om verzekerd te zijn van een zitplaatsje kunnen online (gratis) kaartjes gereserveerd worden via www.crescendosliedrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 156
Organisator: Muziekvereniging Crescendo
Telefoonnummer: 0184-410743
Email:info@crescendosliedrecht.nl
Website:www.crescendosliedrecht.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!