Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Stemmen en... spelen'
02nov 2016

Stemmen en... spelen

Woensdag 2 november 2016, van 14:30 uur tot 16:30 uur.

Voor de speel-, sport en ontmoetingsplekken in een aantal buurten in Sliedrecht zijn ontwerpen gemaakt waarop buurtbewoners –jong en oud- kunnen gaan stemmen. De ontwerpen met de meeste stemmen worden volgend jaar door de gemeente gerealiseerd.

Bewoners in de buurten Winklerplein (Zuid en Noord), Vogelbuurt-Noord, Buitenuitbreiding Oost en Middenveer hebben hiervoor van de gemeente zogenaamde stempassen in de brievenbus gekregen, als uitnodiging om hun keus kenbaar te maken tijdens twee feestelijke stemmiddagen op woensdag 26 oktober en 2 november.

Vandaag kunnen buurtbewoners van kunnen buurtbewoners van Winklerplein op de locatie Hobbemastraat en skatebaan Burg. Feitsmapark hun keuze kenbaar maken voor de speel-, sport- en ontmoetingsplekken aan de Vermeerstraat 2 t/m 6, Vermeerstraat 63, Jan Steenstraat, Hobbemastraat trapveld, Hobbemastraat 11 t/m 42 en Burg. Feitsmapark skatebaan. En buurtbewoners van Vogelbuurt-Noord kunnen aan de Valkhof hun keuze kenbaar maken voor de speel-, sport- en ontmoetingsplekken Sperwerstraat, Havikstraat, Valkhof en De Horst.

De middag
Op alle locaties zijn er deze middag leuke activiteiten en spelletjes te doen. Iedere bewoner mag de ontwerpen kiezen in zijn/haar eigen buurt. Kinderen tot en met 12 jaar hebben een dubbele stem en de overige buurtbewoners een enkele.

Stemmen per e-mail
Vanaf de presentatie op 2 november staan de ontwerpen op de website van de gemeente. Met een berichtje aan speelplekken@sliedrecht.nl kan iedere bewoner uit de betreffende buurt één keer stemmen. Dit kan vanaf de presentatie tot twee weken erna.

Vervolg
De gekozen ontwerpen zijn bepalend voor de verdere uitwerking. Vragen, opmerkingen en suggesties worden beoordeeld. Na een periode van voorbereidingen volgt de grote aanpak in het voorjaar. Zodra het lekker weer wordt om buiten te spelen, te sporten en te ontmoeten, zijn we klaar.

Contactinformatie:
Locatie: Zie bericht
Organisator: Gemeente Sliedrecht
Email:speelplekken@sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!