Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Vet Feest 2.0 AFGELAST!'
11nov 2016

Vet Feest 2.0 AFGELAST!

Vrijdag 11 november 2016 vanaf 20:00 uur.

De organisatie brengt het volgende bericht: over het afgelaste feest:

"Helaas kan dit jaar het Vette Feest 2.0 niet doorgaan. Ook wij balen hier enorm van. Ga er echter vanuit dat deze beslissing niet lichtvoetig is gemaakt. Wel kunnen we vertellen dat in dit geval van uitstel GEEN afstel komt. Mochten jullie al kaarten hebben gekocht (en wie heeft dat niet?) dan kunnen deze kaarten weer worden ingeleverd waar je hem hebt gekocht. Mensen die via onze site de aanschaf hebben gedaan krijgen automatisch hun geld terug. Excuses voor het eventuele ongemak en tot volgend jaar (of eerder natuurlijk)!"

Bitterballen zullen er in overvloed zijn, maar ook speciale Jan Pak de Leuning gehaktballen, ontwikkeld door Elco Catering. Voor de rest is het genieten van de muziek en verschillende gastoptredens. Go with the flow lijkt een passend credo. Eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met Jan Pak de Leuning verbonden. We noemen onszelf niet voor niets bandtertainers. De tent op zijn kop zetten is altijd ons streven. Soms moeten we daar hard voor werken en soms gaat het vanzelf. Een hapje, drankje en plezier maken: dat is wat het is.

Na 12,5 jaar bestaan wordt het dus weer tijd voor een feest. Deden we het in 2009 voor het eerst en alleen, nu zullen ook "friends" acte de précence geven met in de pré- en afterparty de bekende dj Markxl! De verdere line-up zal in de aanloop naar het feest bekend gemaakt worden.

Entree Euro 7,50 p.p.
Koop kaarten voor het Vette Feest 2.0 via de website.

Contactinformatie:
Locatie: De Lockhorst, Sportlaan 1
Organisator: Jan Pak de Leuning
Website:http://www.janpakdeleuning.nl


Deel dit bericht met je vrienden!