Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crescendo's jeugd organiseert: Night of the Youth met klassiek en pop'
12nov 2016

Crescendo's jeugd organiseert: Night of the Youth met klassiek en pop

Zaterdag 12 november 2016 vanaf 19:30 uur.

Op zaterdag 12 november organiseren het C- en B-orkest van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht “Night of the Youth”. Dit concert belooft echt iets speciaals te worden. Niet alleen de jonge muzikanten van het C- en B-orkest onder leiding van dirigent Paul Langerman laten horen wat ze in huis hebben, maar het wordt ook een avond met zang en een band.

Tijdens Night of the Youth kan het publiek een zeer divers programma verwachten, met afwisseling tussen klassieke muziek en popnummers. Het publiek wordt meegenomen van de prachtige “Bolero” naar een stuk genaamd “Metal”. Deze laatste zal onder andere uitgevoerd worden door het C- en B-orkest én band samen. Ook de band bestaat uit muzikanten van Crescendo. Daarnaast zal er een Medley gespeeld worden afkomstig van de beroemde filmtrilogie “The Lord Of The Rings”. Dit alles staat onder leiding van dirigent Paul Langerman. Leuk om te weten is dat de jonge leden van Crescendo deze concerten helemaal zelf organiseren, zelfs de poster is zelfgemaakt.

De concerten vindt plaats in het verenigingsgebouw van Crescendo. Op beide avonden gaat de zaal om 19:00 uur open en om 19:30 uur zal de Night of the Youth beginnen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren naar Crescendo’s aanstormende talenten. Kaarten kosten € 5,00 per stuk en € 2,50 voor publiek onder 16 jaar. De kaarten kunnen gereserveerd worden op www.crescendosliedrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 156
Organisator: Muziekvereniging Crescendo
Telefoonnummer: 0184-410743
Email:info@crescendosliedrecht.nl
Website:www.crescendosliedrecht.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!