Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bewegen voor ouderen'
14nov 2016

Bewegen voor ouderen

Iedere maandag, vanaf maandag 14 november 2016, van 13:30 tot 14:30 uur.

Judith Schep is de begeleidster van de wekelijkse activiteit Bewegen voor Ouderen, georganiseerd door de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht in De Hofstee. De kosten zijn €7,50.

Judith heeft haar opleiding bewegingsagogiek gevolgd aan het CIOS. Ze werkt als bewegingsagoge in de Merwebolder en ook binnen een sportschool is zij actief. De deelnemers hebben het altijd goed naar de zin tijdens haar les, er wordt gelachen en meegeneuried en zelfs –gezongen op de muziek. Diverse gewrichten en spiergroepen komen aan de beurt. De rug, buik, enkels, knieën, kuiten, schouders en nek krijgen aandacht tijdens deze les. "Doe wat je kunt en als je het te moeilijk vindt doe je het gewoon wat rustiger of makkelijker" zegt Judith. Het uurtje wordt afgesloten met een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Ook zin om mee te doen? Bewegen is tenslotte heel goed voor iedereen, dus ook voor ouderen. Neem contact op met SWS tel. 0184 416729 of via email: info@welzijnswerksliedrecht.nl. Er zijn nog plaatsen vrij bij elke groep.

Contactinformatie:
Locatie: De Hofstee, Elzenhof 17a.
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 416729
Email:info@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:www.welzijnswerksliedrecht.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!