Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Dag Overslydrecht (Verdieping 4)'
26nov 2016

Open Dag Overslydrecht (Verdieping 4)

Zaterdag 26 november 2016, van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Overslydrecht staat al ruim 150 jaar bekend als een verzorgingshuis waarin senioren zich echt thuisvoelen. Persoonlijke aandacht voor bewoners, een gezellige woonsfeer en een uitstekende kwaliteit van zorg kenmerken dit verzorgingshuis en dit zijn tevens de hoogste prioriteiten.

Momenteel wordt zorgcentrum Overslydrecht verbouwd. Alle vijf verdiepingen worden omgebouwd tot woon-/leefgemeenschappen voor 12 bewoners. Deze woongemeenschappen zijn geschikt voor senioren met een geheugenprobleem. Ook wordt de manier van zorg verlenen aangepast.

Er worden veel activiteiten voor de bewoners georganiseerd. Als bewoner van Overslydrecht hoeft u dan ook niet stil te zitten. Naast de activiteitenbegeleiders en vrijwilligers, is er een geestelijk verzorger aanwezig om de bewoners te ondersteunen, in samenwerking met de kerken in Sliedrecht.

Wilt u meer weten over wonen bij Waardeburgh en dan met name in zorgcentrum Overslydrecht? Bezoek deze open dag of neem contact op via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456

Contactinformatie:
Locatie: Zorgcentrum Overslydrecht, Scheldelaan 3
Organisator: Waardeburgh
Telefoonnummer: 0800-4560456
Website:http://waardeburgh.nl


Deel dit bericht met je vrienden!