Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Creatieve workshop en Repair Café'
07jan 2017

Creatieve workshop en Repair Café

Zaterdag 7 januari 2017, van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Creatief het nieuwe jaar in? Dat kan tijdens de gratis creatieve workshop onder leiding van Rika 't Hart op zaterdag 7 januari vanaf 10.00 uur in gebouw De Reling. U hoeft niet handig te zijn om mee te kunnen doen. De workshop is tegelijk met het Repair Café. Terwijl u wacht op uw beurt of als u klaar bent, kunt u ook aanschuiven bij de workshop. Een goed begin van het nieuwe jaar, toch?

Repair Café
In Nederland worden veel spullen weggegooid. Zelfs als daar bijna niets mis mee is en die na een simpele reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen en zo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.

Wat en waar
Vandaag kunt u tussen 10.00 – 13.00 uur terecht in gebouw De Reling om uw kapotte spullen na te laten kijken en, als het kan, te laten repareren. Naast apparaten die het niet meer doen, kunt u ook met textielklussen terecht bij onze kundige reparateurs. Dit kost niets, wel kunt u een vrijwillige bijdrage geven.

Contactinformatie:
Locatie: gebouw De Reling, Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Website:http://www.welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!