Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crawlin Back in a tribute to Guns & Roses'
18feb 2017

Crawlin Back in a tribute to Guns & Roses

Zaterdag 18 februari 2017 vanaf 20:00 uur.

Crawlin Back in a tribute to Guns & Roses speelt op 18 februari in cafe Havana. De aanvang is 20:00 uur

De rockband "Crawlin'back" timmert al sids de vroege jaren 90 aan de weg. Al vanaf het begin viel het op dat er magie was tussen de frontmannen Ger burger (vocals) en gitarist Len Ruygrok. De shows werden snel groter en de band groeide uit tot een begrip op de Hollandse podia. Naast vette gigs bij "The clash of the coverbands" en grote podia zoals Panama, Stairway to heaven, Atlantis en de Lantaarn bleef het talent niet ongemerkt en werd de band meermalen uitgenodigd in de radio 3 studio bij Giel Beelen (KRO).

Repertoire 
De setlist heeft altijd bestaan uit bekende maar ook uit minder bekende nummers van grote namen uit de rock geschiedenis. Dit is een van de redenen dat Crawling' back hoge ogen gooit bij echte liefhebbers. De combinatie van de stevige basis van Patrick Gronsveld (drums) tesamen met de bass riffs van Ronald van Dien en het gedreven gitaarspel van Len Ruygrok samen met de sterke stem van Ger burger is tot de dag van vandaag de reden voor veel mensen om een avond Crawlin'back te bezoeken.

Naast de allround coverset heeft "Crawlin' Back" ook een volledige tribute to Guns & Roses in huis. Dit 3 uur durend spektakel is gebaseerd op de beroemde live show in Tokyo 1992. De scherpe stem van axle, de solo's van Slash, Tracy & Roberta, ze zitten er allemaal in.

Uitstapjes 
Dat Crawlin'back uit getalenteerde muzikanten bestaat is geen geheim gebleven. Zo is zanger ger Burger mede aktief als frontman voor bands als Burger's Zoo en is hij een veel gevraagd muzikant in de wijde omgeving als er een project gedraaid gaat worden. Bassist Ronald van Dien heeft zijn sporen verdient in het haagsche circuit. werkelijk geen podium waar hij niet gestaan heeft en weet ook nu nog steeds de podia te beklimmen met bands als : Dijkhuizen en de Haaringmaatjes en Leopard. Len Ruygrok heeft in de periode 2008 - 2009 getourd met de bekende metal band rondom Leon Goewie - Vengeance - . Na deze tour volgde een periode aan met de band Picture, nota bene de aller eerste "Metal" band ooit die een platencontract tekende. Uiteraard is Len altijd trouw gebleven aan Crawlin'back en hebben we het nooit zonder 'm hoeven doen. Drummer patrick gronsveld heeft een mooie historie met de band "No Comment". Aan het werk geweest met DI-RECT en mooie dingen mogen beleven op dit hoge niveau. Uitschieter was een mooie reeks optredens bij "Hollands Got Talent" 2013 waar de band in de race was voor de finale plaats.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: café Havana
Telefoonnummer: 06 54 766 390
Email:cafehavana@live.nl
Website:http://www.cafehavana.nl


Deel dit bericht met je vrienden!