Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert Let's celebrate'
10mrt 2017

Concert Let's celebrate

Vrijdag 10 maart 2017 vanaf 20:00 uur.

Dit jaar wordt Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht maar liefst 125 jaar oud en dat laat de vereniging niet onopgemerkt voorbijgaan. Ter ere van het jubileumjaar geven Crescendo’s A&B orkest op vrijdagavond 10 maart een feestelijk concert in de Lockhorst in Sliedrecht.

Crescendo’s muzikale verjaardagsfeestje “Let’s celebrate” vindt plaats op 10 maart in partycentrum De Lockhorst. De zaal gaat open om 19:30 uur. Om 20:00 uur trapt de jeugd van het B-orkest het feestje af onder leiding van Paul Langerman. Na de pauze speelt het A-orkest een volledig nieuw repertoire onder leiding van interim dirigent Egon Smit. Tijdens de afterparty swingt de Enige Echte Crescendo Feestband er nog even flink op los in de foyer.

Terwijl de muzikanten nog een paar weken hard repeteren, is de voorverkoop voor het concert al in volle gang. Entreekaarten zijn online te reserveren op www.crescendosliedrecht.nl/letscelebrate.

Entreekaarten voor het concert kosten in de voorverkoop € 10,- per stuk (aan de deur € 12,50). Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts € 5,-. Prijzen zijn inclusief een gratis consumptie. 

Contactinformatie:
Locatie: in de Lockhorst aan de Sportlaan
Organisator: Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht
Website:www.crescendosliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!