Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Waerthove zet haar deuren open tijdens Open Dag van de Zorg'
18mrt 2017

Waerthove zet haar deuren open tijdens Open Dag van de Zorg

Zaterdag 18 maart 2017, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht opent zaterdag 18 maart haar deuren tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Zij krijgen deze dag een rondleiding langs verschillende afdelingen en meer informatie over langdurige zorg, Planetree en werken bij Rivas.

Rondleidingen, metingen en testen
Ieder half uur kan worden deelgenomen aan een rondleiding door Waerthove. De rondleiding gaat langs de verschillende afdelingen van Waerthove en op afdeling Noorderwaert is er een mogelijkheid om een appartement te bezoeken. Ook de therapieruimtes, de dagopvang en de activiteitenbegeleiding komen bij de rondleiding aan bod. Naast de rondleiding is er ook de mogelijkheid voor het meten van de bloeddruk en het testen van de bloedsuiker.

Planetree en Omgevingszorg
Bij Rivas wordt mensgerichte zorg geboden volgens de principes van Planetree; dit is de basis voor het denken en handelen van alle medewerkers. Met Planetree wordt er niet alleen gekeken naar de ziekte en de genezing hiervan, maar er is juist ook aandacht voor de mens achter de cliënt. Met Omgevingszorg wordt de omgeving van mensen met dementie aangepast, zodat deze herkenbaar en voorspelbaar is en daardoor minder stress veroorzaakt. Tijdens de open dag zullen er medewerkers aanwezig zijn die alles kunnen vertellen over deze twee programma’s binnen Rivas.

Werken bij Rivas
Ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de zorg is de landelijke Open Dag van de Zorg een goed moment om zich te oriënteren. Er is informatie over vacatures en opleidingsmogelijkheden binnen Rivas, stageplaatsen en vakantiewerk. Bovendien is er ook een CV-check, waar tips en tricks voor het optimaliseren van het CV worden gegeven. Potentiële medewerkers, vrijwilligers, studenten of herintreders; de dag biedt voor ieder wat wils.

Meer informatie
De Open Dag van de Zorg bij Rivas in Sliedrecht vindt tussen 10.00 tot 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur plaats in Waerthove aan de Kerkbuurt 200. Meer informatie over het programma en de andere deelnemende Rivas-locaties is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg. Voor meer informatie over de andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 200
Organisator: Waerthove
Telefoonnummer: 0184 432 100
Website:http://www.rivas.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!